Το ελληνικό προϊόν που ξεκίνησε από τον πάγκο του μπακάλη και μπήκε σε όλα τα σπίτια - Αγαπημένο και στην Κύπρο (Vid&Pics)

Το ελληνικό προϊόν που ξεκίνησε από τον πάγκο του μπακάλη και μπήκε σε όλα τα σπίτια - Αγαπημένο και στην Κύπρο (Vid&Pics)

Η βιοτεχνία από το Κουκάκι που απέκτησε ένα από τα πιο ισχυρά brand στη χώρα.

 

Ένα όνομα που το ξέρουν όλοι οι Έλληνες, ένα ελληνικό προϊόν που κατάφερε να μπει σε κάθε ελληνικό σπίτι ξεκινώντας από τον πάγκο του μπακάλη, πρωταγωνιστώντας σε ελληνικές ταινίες βρίσκεται στην «πρώτη γραμμή» μέχρι και σήμερα.

Δεκάδες χρόνια μετά τα «βαφτίσια» του και την κυκλοφορία του στην αγορά συνεχίζει να κατέχει ηγετική θέση στην αγορά αλατιού.

Πρόκειται για το ιστορικό brand «Κάλας» που «πρωταγωνίστησε» στα ράφια του παντοπωλείου που γυρίστηκε η ταινία «Μπακαλόγατος» (Της Κακομοίρας ο τίτλος της ταινίας) και μπήκε σε όλες τις κουζίνες.

 

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Την ώρα που τα κόμματα κινούνται με πυρετώδεις ρυθμούς για να ολοκληρώσουν τα ψηφοδέλτιά τους ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Μαΐου, η κοινή γνώμη παρακολουθεί μια άλλη, πιο ανησυχητική πραγματικότητα: καταγγελίες για διαφθορά και εγκλήματα που παραμένουν ατιμώρητα, ισχυρισμοί για εμπλοκή πολιτικών προσώπων και μελών της Αστυνομίας, και ένα σύστημα θεσμών που φαίνεται να χάνει την αξιοπιστία του.

BEST OF TOTHEMAONLINE