Επιβάτες πηδούν έξω από το φλεγόμενο αεροσκάφος για να σωθούν - VIDEO

Επιβάτες πηδούν έξω από το φλεγόμενο αεροσκάφος για να σωθούν - VIDEO

Την τελευταία στιγμή –κυριολεκτικά- βγήκαν από το αεροσκάφος οι επιβάτες και το πλήρωμα του Βoeing 737 που πήρε φωτιά στο Σότσι της Ρωσίας.

Λίγα λεπτά μετά την εκκένωση του αεροσκάφους από τα σωστικά συνεργεία εκείνο τυλίχθηκε στις φλόγες. Το αεροπλάνο βγήκε εκτός διαδρόμου, έπεσε σε ένα ποτάμι και στη συνέχεια τυλίχθηκε στις φλόγες.

Στο βίντεο που ακολουθεί φαίνονται επιβάτες να πηδούν έξω από το αεροσκάφος για να καταφέρουν να σωθούν.

https://www.youtube.com/watch?v=Nmow_1tBU-U

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE