ΘΑΝΑΤΟΣ ΒΡΕΦΟΥΣ: Ξεψύχησε καθώς έτρωγε πολτοποιημένο φαγητό

ΘΑΝΑΤΟΣ ΒΡΕΦΟΥΣ: Ξεψύχησε καθώς έτρωγε πολτοποιημένο φαγητό

Τη ζωή του έχασε αγοράκι μόλις 20 μηνών την ώρα που η μητέρα του το τάιζε.

Γύρω στις 20:15 το βράδυ της Παρασκευής 31/08 στο χωριό Ερήμη της επαρχίας Λεμεσού, εκτυλίχθηκε η οικογενειακή τραγωδία όπου 20 μηνών αγοράκι έχασε τη ζωή του καθώς το τάιζε η μητέρα του πολτοποιημένο φαγητό.

Όπως πληροφορούμαστε, το άτυχο αγοράκι ήταν υιοθετημένο, με τον χαμό του να βυθίζει στο πένθος το ζεύγος Κυπριών που το υιοθέτησαν, αλλά και τους οικείους τους.

Υπενθυμίζουμε το άτυχο βρέφος έχασε τις αισθήσεις του καθώς η μητέρα του το τάιζε.

Όπως αναφέρεται, οι παρευρισκόμενοι προσπάθησαν να βοηθήσουν το μωράκι ενώ παράλληλα κλήθηκε και ασθενοφόρο στη σκηνή, με το προσωπικό του να του παρέχει τις Πρώτες Βοήθειες.

Το βρέφος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου συνεχίστηκαν οι προσπάθειες των ιατρών, όμως γύρω στις 21:30 διαπιστώθηκε ο θάνατος του μικρού παιδιού.

Η νεκροτομή επί της σορού του βρέφους αναμένεται να διενεργηθεί τη Δευτέρα 03/09.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εντοπίστηκαν πιστόλι και φυσίγγια σε τάφο – Τι εξετάζουν οι Αρχές

Εντοπίστηκαν πιστόλι και φυσίγγια σε τάφο – Τι εξετάζουν οι Αρχές

Πιστόλι κρυμμένο σε τάφο σε κοιμητήριο στη Λεμεσό εντόπισε σήμερα 13/5 η Αστυνομία Λεμεσού, το οποίο ενδέχεται να σχετίζεται με εγκληματική ενέργεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE