ΛΑΡΝΑΚΑ: Τους «έκαψε» η έρευνα – Από το σπίτι στο κελί

ΛΑΡΝΑΚΑ: Τους «έκαψε» η έρευνα – Από το σπίτι στο κελί

Στη σύλληψη δυο προσώπων προχώρησε την Παρασκευή 31/08 η Αστυνομία.

 

Δύο πρόσωπα, ηλικίας 21 και 27 ετών, συνέλαβε την Παρασκευή 31/08 η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης προμήθειας ναρκωτικών από άλλο πρόσωπο και παράνομης κατοχής ναρκωτικών.

Της σύλληψής τους προηγήθηκε έρευνα δυνάμει δικαστικού εντάλματος στην οικία τους, στη Λάρνακα.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια, 20 νάιλον σακουλάκια, τα οποία περιείχαν κοκαΐνη, συνολικού βάρους 26 γραμμαρίων, τέσσερα μισοκαπνισμένα τσιγάρα, τα οποία περιείχαν κάνναβη, ποσότητα κάνναβης, βάρους 0,1 γραμμαρίου, μια ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των €520. 

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας) διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Λίγες μόλις ώρες πριν από την άφιξη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, η σημερινή συνάντηση της προσωπικής του απεσταλμένης, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, αποκτά βαρύνουσα πολιτική και διπλωματική σημασία. Δεν πρόκειται για μια τυπική ενημέρωση μετά από έναν ακόμη κύκλο επαφών. Είναι η τελευταία ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων, πριν ο επικεφαλής του ΟΗΕ αναλάβει προσωπικά την προσπάθεια να διαπιστώσει αν υπάρχουν οι ελάχιστες προϋποθέσεις για να διατηρηθεί ζωντανή η προοπτική μιας νέας διαδικασίας στο Κυπριακό.