ΛΑΡΝΑΚΑ: Τους «έκαψε» η έρευνα – Από το σπίτι στο κελί

ΛΑΡΝΑΚΑ: Τους «έκαψε» η έρευνα – Από το σπίτι στο κελί

Στη σύλληψη δυο προσώπων προχώρησε την Παρασκευή 31/08 η Αστυνομία.

 

Δύο πρόσωπα, ηλικίας 21 και 27 ετών, συνέλαβε την Παρασκευή 31/08 η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης προμήθειας ναρκωτικών από άλλο πρόσωπο και παράνομης κατοχής ναρκωτικών.

Της σύλληψής τους προηγήθηκε έρευνα δυνάμει δικαστικού εντάλματος στην οικία τους, στη Λάρνακα.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια, 20 νάιλον σακουλάκια, τα οποία περιείχαν κοκαΐνη, συνολικού βάρους 26 γραμμαρίων, τέσσερα μισοκαπνισμένα τσιγάρα, τα οποία περιείχαν κάνναβη, ποσότητα κάνναβης, βάρους 0,1 γραμμαρίου, μια ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των €520. 

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας) διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Οι συγκλίσεις που έχουν επιτευχθεί στο Κυπριακό αποτελούν το κλειδί της νέας προσπάθειας που βρίσκεται σε εξέλιξη, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής».

BEST OF TOTHEMAONLINE