Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής
Την εκτίμηση ότι το πρώτο τρίμηνο του 2026 μπορεί να πραγματοποιηθεί άτυπη πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη, εξέφρασαν σήμερα ελληνικές διπλωματικές πηγές.

Οι οπαδοί της Τότεναμ έκαναν το… λάθος να τραγουδήσουν στον Ζοσέ Μουρίνιο «You are not special anymore» (μτφ. Δεν είσαι σπέσιαλ πλέον), μετά τη νίκη της Τότεναμ τη Δευτέρα με το επιβλητικό 3-0 στο «Old Trafford», με τον Πορτογάλο να απαντάει στη σημερινή συνέντευξη Τύπου εν όψει Μπέρνλι.
«Δεν θυμάμαι να τραγουδούσαν όταν τους κερδίσαμε στο Γουέμπλεϊ πριν λίγους μήνες στον ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας.
Είχαν ένα μεγάλο όνειρο να κερδίσουν τον τελικό, ήταν ένα τρόπαιο που ήθελαν πολύ γιατί δεν έχουν κερδίσει αρκετά. Όμως εκείνη τη μέρα στο Γουέμπλεϊ οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ τραγουδούσαν «The special One», και βέβαια οι φίλοι της Τότεναμ δεν μίλαγαν».
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




