ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΚΟΦΙΝΟΥ: Και δεύτερη υπόθεση εναντίον του 51χρονου Κούρδου

ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΚΟΦΙΝΟΥ: Και δεύτερη υπόθεση εναντίον του 51χρονου Κούρδου

Στις Κεντρικές Φυλακές μέχρι τις 5 Νοεμβρίου 2018, θα παραμείνει ο Κούρδος ηλικίας 51 ετών, που συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης (30/8) στο Κέντρο Υποδοχής Αιτητών Ασύλου στην Κοφίνου, όταν ενώ βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, πρόταξε μαχαίρι σε λειτουργό του Κέντρου.

Ο 51χρονος οδηγήθηκε την Παρασκευή (31/8) από την Αστυνομία ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας όπου έγινε άμεση καταχώρηση της υπόθεσης.
 
Ο Πρόεδρος του Δικαστηρίου διέταξε όπως ο ύποπτος παραμείνει υπό κράτηση στις Κεντρικές Φυλακές μέχρι τις 5 Νοεμβρίου 2018, ημερομηνία κατά την οποία θα εκδικαστεί η εναντίον του υπόθεση.
 
Την ίδια ημέρα θα εκδικαστεί και δεύτερη υπόθεση εναντίον του υπόπτου που αφορά παρόμοια αδικήματα που διέπραξε την 1η Ιουνίου 2018 στο Κέντρο Υποδοχής Αιτητών Ασύλου στην Κοφίνου.
 
Συγκεκριμένα τα αδικήματα που αντιμετωπίζει ο ύποπτος είναι οπλοφορία και απειλή προς διέγερση τρόμου, μαχαιροφορία από μεθυσμένο πρόσωπο, μεταφορά επιθετικού οργάνου, μέθη και ανησυχία, κοινή επίθεση εναντίον φρουρού ασφαλείας, αντίσταση κατά τη νόμιμη σύλληψη, επίθεση εναντίον αστυνομικών και πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Τρεις μήνες απομένουν ουσιαστικά μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη για το κυπριακό, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη και τα βήματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν προσδίδουν καμία νότα αισιοδοξίας, το αντίθετο μάλλον, με τους δύο ηγέτες να συνεχίζουν το πήγαινε-έλα για τα όσα συμφωνήθηκαν στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο, σε ότι αφορά στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.