ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: Ολοκληρώθηκε η Επιτροπή – Όλοι στο γραφείο του Συλλούρη

ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: Ολοκληρώθηκε η Επιτροπή – Όλοι στο γραφείο του Συλλούρη

Στο γραφείο του Προέδρου της Βουλής μεταφέρθηκε το μέτωπο της Παιδείας το μεσημέρι της Παρασκευής (31/8).

Μετά από μια πολύωρη και θυελλώδη κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών Παιδείας και Εργασίας, ο Δημήτρης Συλλούρης κάλεσε τον Υπουργό Παιδείας και τις εκπαιδευτικές οργανώσεις στο γραφείο του για καφέ και συζήτηση.

Στην τελευταία τοποθέτησή του εξέφρασε κι ο ίδιος ετοιμότητα για διάλογο, αλλά αφού μελετήσει και συζητήσει με τα εμπλεκόμενα μέρη.

Ο Κώστας Χαμπιαούρης έκανε έκκληση προς τους εκπαιδευτικούς να συζητήσουν επί της πρότασης του Προέδρου της Δημοκρατίας.

«Τα θέματα που πρέπει να συζητούνται στη ΜΕΠΕΥ θα συζητούνταν εκεί και τα άλλα σε άλλο συμβούλιο», δήλωσε σημειώνοντας ότι «αν βγούμε έξω μονιασμένοι, σκεφτείτε πόση χαρά θα δώσουμε στον κόσμο».

Α.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Λίγες μόλις ώρες πριν από την άφιξη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, η σημερινή συνάντηση της προσωπικής του απεσταλμένης, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, αποκτά βαρύνουσα πολιτική και διπλωματική σημασία. Δεν πρόκειται για μια τυπική ενημέρωση μετά από έναν ακόμη κύκλο επαφών. Είναι η τελευταία ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων, πριν ο επικεφαλής του ΟΗΕ αναλάβει προσωπικά την προσπάθεια να διαπιστώσει αν υπάρχουν οι ελάχιστες προϋποθέσεις για να διατηρηθεί ζωντανή η προοπτική μιας νέας διαδικασίας στο Κυπριακό.