Εκκενώνεται το πλοίο «Ελ. Βενιζέλος» μετά από νέα κλίση που πήρε

Εκκενώνεται το πλοίο «Ελ. Βενιζέλος» μετά από νέα κλίση που πήρε

Μεγάλη κλίση έχει πάρει το πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος», το οποίο βρίσκεται στο λιμάνι του Πειραιά, μετά τη φωτιά που ξέσπασε στο γκαράζ του το βράδυ της Τρίτης 28/08.

Οι αρμόδιες Αρχές έχουν δώσει εντολή για άμεση εκκένωση του πλοίου από τους πυροσβέστες που βρίσκονται σε αυτό και επιχειρούν για τρίτη μέρα να κατασβέσουν τη φωτιά αλλά και τους ηλεκτρολόγους που εκτελούν εργασίες.

Ο λόγος της ξαφνικής κλίσης είναι πιθανώς η μετατόπιση υδάτων στο εσωτερικό του πλοίου.

Σημειώνεται, ότι οι Αρχές είχαν ενημερώσει την Πέμπτη 30/08 ότι παρά την κλίση του πλοίου, δεν υπάρχει κίνδυνος ούτε ανησυχία για περιβαλλοντική καταστροφή.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Πράξη θεσμικής ευαισθησίας και απολύτως σεβαστή η παραίτηση Μυλωνόπουλου»

Λετυμπιώτης: «Πράξη θεσμικής ευαισθησίας και απολύτως σεβαστή η παραίτηση Μυλωνόπουλου»

Απόλυτα σεβαστή χαρακτήρισε την απόφαση παραίτησης του Χρήστου Μυλωνόπουλου ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης επισημαίνοντας πως πρόκειται για μια πράξη θεσμικής ευαισθησίας για την προστασία της διαδικασίας ως προς την δημόσια εικόνα.