ΕΡΝΤΟΓΑΝ: «Από την Κύπρο μέχρι και το Αιγαίο δυναμώνουμε την παρουσία μας»

ΕΡΝΤΟΓΑΝ: «Από την Κύπρο μέχρι και το Αιγαίο δυναμώνουμε την παρουσία μας»

Εξωτερικεύει την οικονομική κρίση ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, με προκλητικές ομιλίες και γιορτές κυριαρχίας.

«Από την Κύπρο μέχρι και το Αιγαίο, σε όλες τις περιοχές με προβλήματα που ενδιαφέρουν τα εθνικά συμφέροντα της χώρας μας ακολουθούμε μια ενεργητική πολιτική και δυναμώνουμε την παρουσία μας στην περιοχή» ανέφερε σε ομιλία του με αφορμή την εθνική γιορτή της Τουρκίας ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ.

Σημείωσε δε ότι «εμείς την παρουσία μας σε περιοχή δεν την εννοούμε μόνο ως στρατιωτική παρουσία, είμαστε και σε άλλες δράσεις που θα ανυψώσουν το όνομα της χώρας μας», χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει περαιτέρω τις δηλώσεις αυτές.

Αναφερόμενος στην τουρκική οικονομία, με αφορμή και την χρεοκοπία της εταιρείας Turk Telekom και την ανάληψη της διοίκησής της από τράπεζες, είπε ότι η τουρκική οικονομία δέχεται ισχυρές πιέσεις και πρόσθεσε ότι «σε 1-2 μήνες θα συνέλθουμε».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν ότι η τριμερής συνάντηση μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων και της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ θα πραγματοποιηθεί το πρωί της 9ης Νοεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE