Η ΠΙΕΣΗ απέφερε καρπούς!

Η ΠΙΕΣΗ απέφερε καρπούς!

Το πρώτο ημίχρονο του αγώνα ΑΕΚ-Τρέντσιν τελείωσε και το σκορ είναι στο 2-0.

Η ΑΕΚ σκόραρε με το καλημέρα καθώς μόλις στο 24ο δευτερόλεπτο ο Γιάννου πλάσαρε εύστοχα τον Σέμρινετς και σημείωσε το 1-0. Ξέφρενα πανηγύρια ξέσπασαν από τον κόσμο της ΑΕΚ και έτσι το συγκρότημα του Ιραόλα ξεκίνησε το παιχνίδι με τις καλύτερες προϋποθέσεις.

Στη συνέχεια η Τρέντσιν ανέβασε ρυθμούς, προσπάθησε να κρατήσει την μπάλα και να δημιουργήσει ευκαιρίες. Ο Τόνιο όμως και οι αμυντικοί των κιτρινοπράσινων ήταν παρών όποτε χρειάστηκε.

Με τα λεπτά να κυλούν και το σκορ να είναι στο 1-0, κάπου εκεί ήρθε και το 2-0. Ο Ακοράν στο 36′ εξαπέλυσε ένα ”κεραυνό” με το δεξί και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σέμρινετς. Η ΑΕΚ απέκτησε πλέον ένα ισχυρό προβάδισμα.

Το σκορ του ημιχρόνου έμελλε να ήταν το 2-0 και έτσι απομένουν 45′ για να σφραγίσει η ομάδα του Ιραόλα την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Λίγες μόλις ώρες πριν από την άφιξη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, η σημερινή συνάντηση της προσωπικής του απεσταλμένης, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, αποκτά βαρύνουσα πολιτική και διπλωματική σημασία. Δεν πρόκειται για μια τυπική ενημέρωση μετά από έναν ακόμη κύκλο επαφών. Είναι η τελευταία ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων, πριν ο επικεφαλής του ΟΗΕ αναλάβει προσωπικά την προσπάθεια να διαπιστώσει αν υπάρχουν οι ελάχιστες προϋποθέσεις για να διατηρηθεί ζωντανή η προοπτική μιας νέας διαδικασίας στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE