Χαιρετίζει την πρωτοβουλία ΠτΔ για την παιδεία ο Αβέρωφ

Χαιρετίζει την πρωτοβουλία ΠτΔ για την παιδεία ο Αβέρωφ

Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου χαιρετίζει, σε γραπτή δήλωση του, την πρωτοβουλία του Πρόεδρου της Δημοκρατίας για ομαλή έναρξη της σχολικής χρονιάς και προσθέτει ότι αναμένει από τις συνδικαλιστικές οργανώσεις να αποδεχτούν την πρόταση του Προέδρου.

«Θέλω να χαιρετήσω και τη σημερινή πρωτοβουλία του Πρόεδρου της Δημοκρατίας σε μια ακόμη προσπάθεια για ομαλή έναρξη της σχολικής χρονιάς. Αποδεικνύει τη θέληση του ιδίου και της Κυβέρνησης για να οδηγηθούμε σε λύση του προβλήματος. Αναμένουμε από τις συνδικαλιστικές οργανώσεις να δείξουν καλή θέληση και να αποδεχτούν την πρόταση του Προέδρου της Δημοκρατίας», αναφέρει ο κ. Νεοφύτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου στην Κύπρος εξελίσσεται σε μια από τις πιο απρόβλεπτες των τελευταίων ετών. Το πολιτικό σύστημα δείχνει να μεταβαίνει σε μια νέα φάση, όπου η σταθερότητα των προηγούμενων δεκαετιών δίνει τη θέση της σε έντονη ρευστότητα και αυξημένο ανταγωνισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE