Χαιρετίζει την πρωτοβουλία ΠτΔ για την παιδεία ο Αβέρωφ

Χαιρετίζει την πρωτοβουλία ΠτΔ για την παιδεία ο Αβέρωφ

Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου χαιρετίζει, σε γραπτή δήλωση του, την πρωτοβουλία του Πρόεδρου της Δημοκρατίας για ομαλή έναρξη της σχολικής χρονιάς και προσθέτει ότι αναμένει από τις συνδικαλιστικές οργανώσεις να αποδεχτούν την πρόταση του Προέδρου.

«Θέλω να χαιρετήσω και τη σημερινή πρωτοβουλία του Πρόεδρου της Δημοκρατίας σε μια ακόμη προσπάθεια για ομαλή έναρξη της σχολικής χρονιάς. Αποδεικνύει τη θέληση του ιδίου και της Κυβέρνησης για να οδηγηθούμε σε λύση του προβλήματος. Αναμένουμε από τις συνδικαλιστικές οργανώσεις να δείξουν καλή θέληση και να αποδεχτούν την πρόταση του Προέδρου της Δημοκρατίας», αναφέρει ο κ. Νεοφύτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμο σταυροδρόμι για το Κυπριακό - Τι θα κριθεί στην επόμενη συνάντηση

Κρίσιμο σταυροδρόμι για το Κυπριακό - Τι θα κριθεί στην επόμενη συνάντηση

Νέα δεδομένα φαίνεται να διαμορφώνονται στο Κυπριακό, καθώς στο προσκήνιο επανέρχεται η συζήτηση για το πλαίσιο μιας ενδεχόμενης επαναδιαπραγμάτευσης, με το περιεχόμενο της λύσης, τα μεταβατικά στάδια και τα πρακτικά βήματα που θα μπορούσαν να διευκολύνουν την καθημερινότητα των δύο κοινοτήτων να αποκτούν ιδιαίτερη σημασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE