ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κατηγορήθηκαν γραπτώς οι μαθητές που σκόρπισαν πανικό με όπλα και κουκούλες

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κατηγορήθηκαν γραπτώς οι μαθητές που σκόρπισαν πανικό με όπλα και κουκούλες

Σε πλήρη κινητοποίηση τέθηκε το πρωί της Πέμπτης 30/8 η Αστυνομία μετά από αρκετά τηλεφωνήματα αναφορικά με τέσσερις κουκουλοφόρους που κρατούσαν όπλα και επέβαιναν σε αυτοκίνητο πλησίον του Μακαρείου Νοσοκομείου στη Λευκωσίας.

Αμέσως στάλθηκε μήνυμα σε ισχυρή δύναμη της Αστυνομίας (4-5 περιπολικά, καθώς  και άντρες της ομάδας «Ζ») να σπεύσουν στο σημείο και να εξετάσουν τι συμβαίνει. Μετά από λίγα λεπτά και συγκεκριμένα γύρω στις 11:00 μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν το εν λόγω όχημα και λίγο πιο κάτω μια ομάδα περίπου 20 νεαρών ηλικίας 17-18 ετών, οι οποίοι και ανέφεραν στους αστυνομικούς ότι… «έκαναν γύρισμα βίντεο κλιπ για το σχολείο τους».

Όπως αντιλαμβάνεστε οι κινήσεις τους με ψεύτικα όπλα και φορώντας κουκούλες έφεραν αχρείαστη αναστάτωση και προκάλεσαν πανικό με τους τέσσερις «πρωταγωνιστές» του γυρίσματος να μεταφέρονται στον αστυνομικό σταθμό Στροβόλου όπου και κατηγορήθηκαν γραπτώς.

Όπως πληροφορούμαστε από την Αστυνομία, για να γίνουν γυρίσματα για οτιδήποτε, ειδικότερα όταν θα χρησιμοποιηθούν εικονικά όπλα, τα οποία προκαλούν αναστάτωση και τρόμο στο κοινό, επιβάλλεται να δοθεί ειδική άδεια.

Στέλιος Στυλιανού

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



LIVE Tελικός Champions League: Ντόρτμουντ - Ρεάλ Μαδρίτης (0-2)

LIVE Tελικός Champions League: Ντόρτμουντ - Ρεάλ Μαδρίτης (0-2)

Ντόρτμουντ και Ρεάλ Μαδρίτης διεκδικούν το τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ, στο Γουέμπλεϊ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top