Όταν η Αριστοτέλους πήγε στο πάρκο του συνοικισμού - Μοιραία η συνάντηση - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Όταν η Αριστοτέλους πήγε στο πάρκο του συνοικισμού - Μοιραία η συνάντηση - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 Η Χριστιάνα Αριστοτέλους την Τετάρτη, 29 Αυγούστου επισκέφθηκε τον συνοικισμό Β΄και εκεί είχε μια συνάντηση που την χαροποίησε ιδιαιτέρως. 

''Στο παρκο του συνοικισμου μας βρισκεις απ ολα!!'' έγραψε η Χριστιάνα Αριστοτέλους στην λεζάντα της φωτογραφίας όπου χαϊδεύει ένα μαύρο κατσικάκι. 

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην κάνει νύξη στον συνεργάτη και γείτονά της Χάρη Παπαθεοχάρους, λέγοντάς του ότι χάνει που δεν πήγε στο πάρκο της γειτονιάς τους. 

Κάτω από την ανάρτησή της ακολούθησαν πλήθος κολακευτικών σχολίων και μια κυρία έσπευσε να την ενημερώσει ότι το το μικρό κατσικάκι ονομάζεται 'μικρός Άδωνης' και είναι μόνιμος κάτοικος του πάρκου του συνοικισμού Β'. 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προσωρινή «παύση» λόγω Πάσχα: Στη Europol τα στοιχεία για την υπόθεση «Σάντη» - Βίντεο

Προσωρινή «παύση» λόγω Πάσχα: Στη Europol τα στοιχεία για την υπόθεση «Σάντη» - Βίντεο

Σε αναμονή των εξελίξεων βρίσκεται η υπόθεση της λεγόμενης «Σάντη», καθώς η Αστυνομία απέστειλε τα στοιχεία στη Europol για έλεγχο, με το πόρισμα να αναμένεται εντός ημερών.

BEST OF TOTHEMAONLINE