Το οριστικό τέλος του Συνεργατισμού – Ανακοινώνονται σημαντικές αποφάσεις

Το οριστικό τέλος του Συνεργατισμού – Ανακοινώνονται σημαντικές αποφάσεις

Τα κλειδιά της Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας θα πάρει την Παρασκευή (31/8) το μεσημέρι η Ελληνική.

Όπως ανακοινώθηκε, η κυριότητα των περιουσιακών στοιχείων μεταφέρεται στην Ελληνική Τράπεζα και από τη Δευτέρα (3/9), θα λειτουργήσει το νέο καθεστώς.

Σταδιακά θα γίνει η αναδιάρθρωση των καταστημάτων και σύμφωνα με την Ειρένα Γεωργιάδου, επικεφαλής της διαδικασίας ενσωμάτωσης της ΣΚΤ στην Ελληνική, θα παραμείνουν 125 καταστήματα.

Την Πέμπτη (30/8) θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση της Συνεργατικής Τράπεζας κατά την οποία θα ανακοινωθεί και επίσημα η εταιρεία που αναλαμβάνει τη διαχείριση των κόκκινων δανείων.

Θα εγκρίνει επίσης το κονδύλι ύψους 128 εκατομμυρίων ευρώ το οποίο θα παραχωρηθεί για την αποζημίωση 1.030 που επέλεξαν το σχέδιο εθελούσιας αποχώρησης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Το φλερτ με τη συγκυβέρνηση και το δύσκολο στοίχημα της πολιτικής διαφοροποίησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη

ΔΗΣΥ: Το φλερτ με τη συγκυβέρνηση και το δύσκολο στοίχημα της πολιτικής διαφοροποίησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη

Όσο πληθαίνουν οι φωνές υπέρ μιας συμμετοχής του Δημοκρατικού Συναγερμού στην κυβέρνηση, τόσο πιο επιτακτικό γίνεται το ερώτημα, πώς η παράταξη θα διατηρήσει την αυτονομία της και θα πείσει τη βάση της για τις διαφορές της, από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE