ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ: Εργασίες σε αυτοκινητόδρομους - Που και πότε

ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ: Εργασίες σε αυτοκινητόδρομους - Που και πότε

Eργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λάρνακας και στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού θα διεξάγονται την Πέμπτη 30 Αυγούστου, 2018, από τις 6.30 το πρωί, μέχρι και τις 3.00 το απόγευμα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων, του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, θα εκτελούνται εργασίες καθαρισμού των ανακλαστήρων στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λάρνακας, από τον ανισόπεδο κόμβο Αγίας Βαρβάρας μέχρι και την έξοδο προς Αθηένου, διαδοχικά και στις δύο κατευθύνσεις, καθώς επίσης και στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, κατά μήκος του διαχωριστικού δικτύου, στην περιοχή Κόρνου.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα κλείνει τμηματικά για απόσταση 200 μέτρων η δεξιά λωρίδα ταχείας πορείας και στις δύο κατευθύνσεις και η τροχαία κυκλοφορία θα διοχετεύεται στην αριστερή λωρίδα βραδείας πορείας στην κάθε κατεύθυνση.

Οι εργασίες θα συνεχιστούν και την Παρασκευή 31 Αυγούστου, 2018, από τις 6.30 το πρωί, μέχρι και τις 3.00 το απόγευμα, όταν και αναμένεται να ολοκληρωθούν.

Καλούνται όσοι θα διακινούνται στους αυτοκινητόδρομους να οδηγούν το όχημα τους με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, τηρώντας αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

Στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο δεν παρουσιάζεται οποιοδήποτε άλλο σοβαρό πρόβλημα σήμερα.

Προτρέπονται όσοι θα διακινηθούν στους δρόμους να τηρούν πάντοτε τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και να συμμορφώνονται με τα σήματα Τροχαίας.

Επίσης, συνιστούμε ιδιαίτερη προσοχή στους οδηγούς προς αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κινήθηκε γύρω από το Κυπριακό, την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, αλλά και τον ευρύτερο γεωπολιτικό ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE