Θέλετε να ζείτε στον παράδεισο και να παίρνετε μισθό 120.000 το χρόνο; Τώρα μπορείτε!

Θέλετε να ζείτε στον παράδεισο και να παίρνετε μισθό 120.000 το χρόνο; Τώρα μπορείτε!

Μόλις που προλαβαίνετε! Η δουλειά των ονείρων σας, είναι εδώ και σκοπεύει να σας προσφέρει 120.00 δολάρια τον χρόνο για να ζήσετε σε πολυτελή resorts.

Η Vidanta, ένα απίστευτα χλιδάτο resort στο Μεξικό, ξεκίνησε μια καμπάνια για να βρει υποψήφιους για την «καλύτερη δουλειά» στον κόσμο, πληρώνοντας τον τυχερό νικητή το απίστευτο ποσό των 120.000 δολαρίων μαζί με τα ταξιδιωτικά έξοδα και δωρεάν σίτιση για να γίνει ο επίσημος «social influencer» των πολυτελών εγκαταστάσεων.

Επιπλέον, παροχές, περιλαμβάνουν δωρεάν μαθήματα σάλσα, κολύμπι παρέα με λευκούς καρχαρίες, δοκιμή των καινούργιων σπα, χαλάρωση στην πισίνα, δοκιμή τεκίλας, μαθήματα μαγειρικής από διακεκριμένους σεφ με αστέρια Michelin, VIP εισιτήρια για πασίγνωστους Djs κ.α.

Απλά, χρειάζεται να είστε πολύ καλός με τα social media, εφευρετικός για να βρίσκεται συνεχώς νέους τρόπους να διαφημίζετε το απίστευτο αυτό μέρος και θετικός άνθρωπος.

Συνεπώς, όσοι ενδιαφέρεστε βιαστείτε γιατί οι αιτήσεις είναι μέχρι τις 21 Οκτωβρίου και ο υπερτυχερός θα ανακοινωθεί την 1η Νοεμβρίου!

 

Από Πρώτο ΘΕΜΑ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θλίψη για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου – Τι σηματοδοτεί η περίοδος «κενής έδρας» στο Βατικανό

Θλίψη για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου – Τι σηματοδοτεί η περίοδος «κενής έδρας» στο Βατικανό

Σε ηλικία 88 ετών, ο Πάπας Φραγκίσκος έφυγε σήμερα από τη ζωή, λίγες ώρες αφότου απευθύνθηκε για τελευταία φορά στους χιλιάδες πιστούς Καθολικούς, που είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, ανήμερα το Πάσχα.

BEST OF TOTHEMAONLINE