Ορκίστηκαν οι 19 νέοι υπουργοί της Ελληνικής Κυβέρνησης - Με πολίτικο όρκο οι περισσότεροι ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ορκίστηκαν οι 19 νέοι υπουργοί της Ελληνικής Κυβέρνησης - Με πολίτικο όρκο οι περισσότεροι  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ορκίστηκαν τα νέα μέλη της κυβέρνησης στο Προεδρικό Μέγαρο ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλου και παρουσία του πρωθυπουργού Αλ. Τσίπρα.

Τον πολιτικό όρκο επέλεξαν οι κυρίες Γεροβασίλη, Ζορμπά και Νοτοπούλου, και οι κύριοι Χαρίτσης, Καλογήρου, Κουβέλης, Σαντορινιός, Πιτσιόρλας, Ρήγας, Κρέτσος, Δημαράς και Γιαννακίδης.

Το θρησκευτικό όρκο επέλεξαν οι κυρίες Ξενογιαννακοπούλου, Παπακώστα, Χρυσοβελώνη, Κόλλια-Τσαρουχά και Τελιγιορίδου, και οι κύριοι Αραχωβίτης και Μπόλαρης.

Η ορκωμοσία για όσους επέλεξαν το θρησκευτικό όρκο, τελέστηκε από τον Επίσκοπο Κλήμης και αρχιγραμματέα της Ιεράς Συνόδου.

Το υπουργικό συμβούλιο θα διεξαχθεί πιθανόν την Πέμπτη 30/08.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Οι συγκλίσεις που έχουν επιτευχθεί στο Κυπριακό αποτελούν το κλειδί της νέας προσπάθειας που βρίσκεται σε εξέλιξη, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής».

BEST OF TOTHEMAONLINE