ΔΗΜΟΣ ΛΑΤΣΙΩΝ: «Ο σκουπιδότοπος δεν είναι στα όρια του Δήμου»

ΔΗΜΟΣ ΛΑΤΣΙΩΝ: «Ο σκουπιδότοπος δεν είναι στα όρια του Δήμου»

Τη θέση ότι ο σκουπιδότοπος στην περιοχή του ΓΣΠ, δεν εμπίπτει στα δημοτικά όρια των Λατσιών, εξέφρασε αρμόδιο άτομο από το Δημαρχείου του προαστίου της Νοτιοανατολικής Λευκωσίας.

«Μετά από οδηγίες του Δημάρχου θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε ότι αντιλαμβανόμενοι τη σοβαρότητα του όλου θέματος , έχει γίνει διερεύνηση από αρμόδιους λειτουργούς του Δήμου μας» μας ανέφερε αρμόδιο άτομο.

Και κατέληξε: «Οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται στο εν λόγω άρθρο, δεν αφορούν περιοχές που εμπίπτουν στα δημοτικά όρια του Δήμου Λατσιών».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απαντάει στο ΑΚΕΛ ο Λετυμπιώτης για ξέπλυμα «ΕΛΑΜ» από ΠτΔ - «Προσπαθεί να τον εμπλέξει σε μια πολύ πρόωρη προεκλογική περίοδο»

Απαντάει στο ΑΚΕΛ ο Λετυμπιώτης για ξέπλυμα «ΕΛΑΜ» από ΠτΔ - «Προσπαθεί να τον εμπλέξει σε μια πολύ πρόωρη προεκλογική περίοδο»

Κληθείς να σχολιάσει ανακοίνωση του ΑΚΕΛ ότι ο Πρόεδρος «ξεπλένει» το ΕΛΑΜ σε σχέση με το θέμα που προέκυψε στο Ευρωκοινοβούλιο, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης είπε ότι «ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λειτουργεί και θα εξακολουθήσει να λειτουργεί θεσμικά, με απόλυτο σεβασμό στον θεσμό τον οποίον υπηρετεί».

BEST OF TOTHEMAONLINE