ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: Αβέρωφ - 'Κάμνουμε παρά πόδας για τρεις μήνες' - Δύο προτάσεις στο τραπέζι - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΕΓΓΡΑΦΟ

ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ:  Αβέρωφ - 'Κάμνουμε παρά πόδας για τρεις μήνες' - Δύο προτάσεις στο τραπέζι - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΕΓΓΡΑΦΟ

Ξεκίνησε στις 13:10 η Κοινή Επιτροπή Παιδείας και Εργασίας για το κυρίαρχο ζήτημα των ημερών.

Του Αλέκου Μιχαηλίδη 

Ξεκινώντας, ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, επανέλαβε την πρόταση που είπε νωρίτερα σε διάσκεψη Τύπου.

Δηλαδή, την επαναφορά της πρότασης του Προέδρου της 23ης Αυγούστου αλλά με εφαρμογή ως τις 23 Δεκέμβρη.

Μάλιστα, ζήτησε αναβολή της συνεδρίασης για μια μέρα ούτως ώστε να αποφασίσουν οι εκπαιδευτικές οργανώσεις και ο Υπουργός.

Ουσιαστικά, «κάμνουμε παρά πόδας για τρεις μήνες» είπε.

Με τη σειρά του, ο Γιώργος Λουκαΐδης μίλησε για νέα πρόταση της αντιπολίτευσης, με πρωτοβουλία του βουλευτή της ΕΔΕΚ Κωστή Ευσταθίου, στα πλαίσια της πρότασης που κατατέθηκε στην Επιτροπή Εργασίας την Τρίτη (28/08).

Παρόντες είναι ο Πρόεδρος της Βουλής, ο Υπουργός Παιδείας και οι ηγεσίες των εκπαιδευτικών οργανώσεων.

Η πρόταση της αντιπολίτευσης. ΑΚΕΛ, ΕΔΕΚ, Οικολόγοι, Συμμαχία Πολιτών, ΔΗΚΟ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE