ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Σαν σε ταινία – Πήγε σπίτι του και τον ανάγκασε να μεταφέρει χιλιάδες μέσω τράπεζας

ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Σαν σε ταινία – Πήγε σπίτι του και τον ανάγκασε να μεταφέρει χιλιάδες μέσω τράπεζας

Υπόθεση ληστείας διερευνά η Αστυνομία στην ελεύθερη Αμμόχωστο.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 16:00 το απόγευμα της Τρίτης (28/8) 28χρονος μετέβη στο σπίτι άλλου 28χρονου με σκοπό να τον ληστέψει.

Ο πρώτος, που ήταν γνωστός με τον παραπονούμενο, υπό την απειλή μαχαιριού έφυγε με ένα κινητό τηλέφωνο και έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή, αλλά δεν έμεινε μέχρι εκεί.

Υποχρέωσε τον 28χρονο, πάντα φέροντας μαχαίρι, να μεταφέρει από έναν τραπεζικό λογαριασμό σε άλλον το ποσό των 2.500 ευρώ.

Συνολικά, τα «κλοπιμαία» ανέρχονται στις 7.200 ευρώ.

Δεν έγινε σύλληψη για το περιστατικό, ενώ αναζητείται ο 28χρονος.

Α.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκινούν την Παρασκευή 16 Μαΐου οι συνομιλίες Ρωσίας – Ουκρανίας, σύμφωνα με το Tass

Ξεκινούν την Παρασκευή 16 Μαΐου οι συνομιλίες Ρωσίας – Ουκρανίας, σύμφωνα με το Tass

Οι ρωσο-ουκρανικές διαπραγματεύσεις θα ξεκινήσουν τελικά την Παρασκευή, στο Ντολμαμπαχτσέ της Κωνσταντινούπολης, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS, που μεταδίδει δηλώσεις του βοηθού του Ρώσου Προέδρου και επικεφαλής της ρωσικής αντιπροσωπείας, Βλαντίμιρ Μεντίνσκι, ότι σκοπός των απευθείας συνομιλιών είναι «η εγκαθίδρυση μακροπρόθεσμης ειρήνης και η αντιμετώπιση των πρωταρχικών αιτίων της κρίσης».

BEST OF TOTHEMAONLINE