ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Ο Ντάνι Χόλα για 2 ΜΕΓΑΛΕΣ ομάδες της Κύπρου (ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ/ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ)

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Ο Ντάνι Χόλα για 2 ΜΕΓΑΛΕΣ ομάδες της Κύπρου (ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ/ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ)

Ο «Αιχμηρός» έμαθε και σας πληροφορεί για την περίπτωση ενός Ολλανδού ποδοσφαιριστή.

Ο λόγος για τον Ντάνι Χόλα, έναν 29χρονο μέσο ο οποίος είναι ελεύθερος και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Χόλα έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Γκρόνιγκερ, ενώ αγωνίστηκε και σε άλλες ομάδες όπως η Αγγλική Μπράϊτον αλλά και η Ολλανδική Τβέντε.

Ο μέσος από την «χώρα της Τουλίπας», προτάθηκε σε δύο μεγάλες ομάδες του νησιού μας, όμως η κάθε μία για διαφορετικούς λόγους τον απέρριψε και ευγενικά ενημέρωσε την πλευρά του ποδοσφαιριστή πως δεν ενδιαφέρεται για συνεργασία.

Η στήλη μαθαίνει πως οικονομικά ήταν προσιτός ο παίκτης και συμβιβαζόταν με ένα συμβόλαιο με λογικά ποσά.

Το μόνο που μπορώ να σας αποκαλύψω είναι πως οι δύο ομάδες ΔΕΝ εδρεύουν στην ίδια πόλη.

Περισσότερα μην με ρωτάτε, η ουσία είναι πως δεν θα δούμε τον Χόλα στο πρωτάθλημά μας μιας και αναζητά πλέον μακριά από το Κυπριακό ποδόσφαιρο το μέλλον του.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ: Έλαβε επίσημη πρόσκληση για τη Γενεύη από Γκουτέρες

ΠτΔ: Έλαβε επίσημη πρόσκληση για τη Γενεύη από Γκουτέρες

Την επίσημη πρόσκληση του Γενικού Γραμματέα των ΗΕ για την άτυπη διάσκεψη για το Κυπριακό που θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου στη Γενεύη, έλαβε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.