Τι σκέφτηκε ιδιοκτήτης περιπτέρου για να πιάσει τον «ποντικό» που έβαζε χέρι στο ταμείο

Τι σκέφτηκε ιδιοκτήτης περιπτέρου για να πιάσει τον «ποντικό» που έβαζε χέρι στο ταμείο

Ένας ιδιοκτήτης ψιλικατζίδικου απηύδησε διαπιστώνοντας ότι κάποιος «ποντικός» έβαζε χέρι στην καθημερινή του είσπραξη και είπε να πάρει δραστικά μέτρα ακολουθώντας και την συμβουλή της γυναίκας του.

Πρώτα τοποθέτησε μία μικρή κάμερα στο ύψος της ταμειακής του μηχανής και στη συνέχεια έβαλε μία ποντικοπαγίδα στο εσωτερικό της.

Και επειδή ο δολοφόνος επιστρέφει πάντα στον τόπο του εγκλήματος, ο ιδιοκτήτης του ψιλικατζίδικου στη Βραζιλία κατάφερε να πιάσει στα πράσα τον «ποντικό» που τον έκλεβε σε καθημερινή βάση, που δεν ήταν άλλος από μία τακτική πελάτισσά του, η οποία όχι μόνο πήρε το μάθημά της με τα δάχτυλά της να πιάνονται στην ποντικοπαγίδα, αλλά στη συνεχεία συνελήφθη από τις Αρχές, έπειτα από την καταγγελία του ιδιοκτήτη.

 

Από Newsbeast.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέα πυρά ΑΚΕΛ κατά ΠτΔ - «Επέλεξε να ξεπλύνει το ΕΛΑΜ, προκαλεί ερωτηματικά»

Νέα πυρά ΑΚΕΛ κατά ΠτΔ - «Επέλεξε να ξεπλύνει το ΕΛΑΜ, προκαλεί ερωτηματικά»

Την στάση του Προέδρου Χριστοδουλίδη απέναντι στο ΕΛΑΜ, κακίζει το ΑΚΕΛ με ανακοίνωσή του.