Βρήκε ομάδα ο… Φελτχούιζεν! Και όχι όποια κι όποια… (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ – BINTEO)

Βρήκε ομάδα ο… Φελτχούιζεν! Και όχι όποια κι όποια…  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ – BINTEO)

Θυμάστε τον Ολλανδό πορτιέρο, Πιτ Φελτχούιζεν που αγωνίστηκε πέρσι στην Ομόνοια και προκάλεσε αλλεπάλληλα… «εγκεφαλικά» με τις γκάφες του;

Ε λοιπόν, μπορεί να δυσκολεύτηκε λίγο, αλλά βρήκε ομάδα και μάλιστα Α΄ κατηγορίας στην πατρίδα του, αφού υπέγραψε στην Άλκμααρ, η οποία μάλιστα μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές στο φετινό πρωτάθλημα Ολλανδίας, βρίσκεται στη 2η θέση μαζί με τον Άγιαξ με 7 βαθμούς!

Δείτε την ανακοίνωση της Άλκμααρ:

«Η ΑΖ Άλκμααρ ανακοινώνει σήμερα τη συμφωνία της με τον Πιτ Φελτχούιζεν. Ο 31χρονος τερματοφύλακας έχει εκπαιδευτεί για κάποιο χρονικό υπό την επίβλεψη του προπονητή της ομάδας, Τζον Βαν Ντε Μπρουμ και υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2019.

Ο Φελτχούιζεν ήταν χωρίς ομάδα από πέρσι που αποχώρησε από την Ομόνοια. Λόγω του τραυματισμού του Ρόντι ντε Μπουρ, η ΑΖ έψαχνε έναν επιπλέον τερματοφύλακα και απέκτησε τον Φελτχούιζεν ο οποίος πήρε τον αριθμό 22».

Δείτε και βίντεο με τις δηλώσεις του:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE