Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση του Χατζηπροδρόμου στην καλλονή σύντροφό του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση του Χατζηπροδρόμου στην καλλονή σύντροφό του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το τραγούδι της Φουρέιρα 'Πιο έρωτας πεθαίνεις' ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωση του Χαράλαμπου Χατζηπροδρόμου. 

Λίγο το Αυγουστιάτικο φεγγάρι, λίγο η Αθήνα και η θέα του Παρθενώνα από το εστιατόριο του πεντάστερου ξενοδοχείου και ο Χαράλαμπος Χατζηπροδρόμου έλιωσε σαν παγωτό για την αγαπημένη του Κατερίνα Καβαλλάρη. 

Στην ανάρτησή του ο Κύπριος chef έγραψε: "Αγάπη είναι όταν η ευτυχία του άλλου είναι πάνω από την δική σου".  

Όπως βλέπετε και στην φωτογραφία που μοιράστηκε με τους followers του ο chef, που έγινε ευρέως γνωστός και αγαπητός μετά την συμμετοχή του στο MasterChef του Star, λιώνει για την καλλονή αγαπημένη του. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Πύλα απόψε Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν - Το μήνυμα πίσω από την κοινή τους παρουσία

Στην Πύλα απόψε Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν - Το μήνυμα πίσω από την κοινή τους παρουσία

Το παρών τους στο 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, θα δώσουν στις επτά απόψε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE