ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: Πρόταση ΑΚΕΛ για αναστολή μέτρων και προτάσεων – Επιμένει ο Χαμπιαούρης

ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: Πρόταση ΑΚΕΛ για αναστολή μέτρων και προτάσεων – Επιμένει ο Χαμπιαούρης

Ξεκίνησε μετά από διακοπή η συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής επιτροπής Παιδείας την Τρίτη (28/8).

Παρόντα είναι όλα τα εμπλεκόμενα μέρη, ΠΟΕΔ, ΟΕΛΜΕΚ, ΟΛΤΕΚ και ο Υπουργός Παιδείας.

Είχε προηγηθεί διακοπή και συζητήθηκαν τα διαδικαστικά κεκλεισμένων των θυρών, εφόσον ο βουλευτής του ΔΗΣΥ Ανδρέας Κυπριανού έφερε ενστάσεις.

Ο Κώστας Χαμπιαούρης, παίρνοντας τον λόγο, υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση δεν αποσύρει τις προτάσεις που παρέδωσε ο Πρόεδρος στους εκπαιδευτικούς.

Εν τω μεταξύ, οι βουλευτές του ΑΚΕΛ, Ανδρέας Φακοντής και Γιώργος Λουκαΐδης, πρότειναν αναστολή των μέτρων των εκπαιδευτικών οργανώσεων και απόσυρση των προτάσεων με σκοπό να δοθεί χρόνος σε διάλογο με χρονοδιάγραμμα.

Αλέκος Μιχαηλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μπροστά με… ανάσα! Ντέρμπι κορυφής και μεγάλες ανατροπές στη νέα δημοσκόπηση του «Φ»

Μπροστά με… ανάσα! Ντέρμπι κορυφής και μεγάλες ανατροπές στη νέα δημοσκόπηση του «Φ»

Εξαιρετικά ρευστή παραμένει η πολιτική εικόνα στην Κύπρο ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 24ης Μαΐου 2026, σύμφωνα με τη δεύτερη μεγάλη δημοσκόπηση του «Φ» που διενεργήθηκε από την εταιρεία EXPLORER.

BEST OF TOTHEMAONLINE