ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: Πρόταση ΑΚΕΛ για αναστολή μέτρων και προτάσεων – Επιμένει ο Χαμπιαούρης

ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: Πρόταση ΑΚΕΛ για αναστολή μέτρων και προτάσεων – Επιμένει ο Χαμπιαούρης

Ξεκίνησε μετά από διακοπή η συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής επιτροπής Παιδείας την Τρίτη (28/8).

Παρόντα είναι όλα τα εμπλεκόμενα μέρη, ΠΟΕΔ, ΟΕΛΜΕΚ, ΟΛΤΕΚ και ο Υπουργός Παιδείας.

Είχε προηγηθεί διακοπή και συζητήθηκαν τα διαδικαστικά κεκλεισμένων των θυρών, εφόσον ο βουλευτής του ΔΗΣΥ Ανδρέας Κυπριανού έφερε ενστάσεις.

Ο Κώστας Χαμπιαούρης, παίρνοντας τον λόγο, υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση δεν αποσύρει τις προτάσεις που παρέδωσε ο Πρόεδρος στους εκπαιδευτικούς.

Εν τω μεταξύ, οι βουλευτές του ΑΚΕΛ, Ανδρέας Φακοντής και Γιώργος Λουκαΐδης, πρότειναν αναστολή των μέτρων των εκπαιδευτικών οργανώσεων και απόσυρση των προτάσεων με σκοπό να δοθεί χρόνος σε διάλογο με χρονοδιάγραμμα.

Αλέκος Μιχαηλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Σε μία από τις κρισιμότερες συγκυρίες για την Ανατολική Μεσόγειο, όπου Ελλάδα και Κύπρος καλούνται να αντιμετωπίσουν προκλήσεις που θέτει η Τουρκία του Ερντογάν για να ασκήσουν κυριαρχικά δικαιώματα όπως η χάραξη ΑΟΖ και η κατασκευή του καλωδίου ηλεκτρικής διασύνδεσης, ο Νίκος Χριστοδουλίδης απαντά σε ερωτήσεις εφ’ όλης της ύλης από την Έμη Λιβανίου και τον Τέρενς Κουίκ.