ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έβαλαν στο καπό 47χρονο και προσπάθησαν να τον περάσουν από οδόφραγμα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έβαλαν στο καπό 47χρονο και προσπάθησαν να τον περάσουν από οδόφραγμα

Υπόθεση συνωμοσίας για παροχή βοήθειας σε αλλοδαπό να εισέλθει παράνομα στη Δημοκρατία, παράνομης εισόδου στο έδαφος της Δημοκρατίας και παράνομης παραμονής στη Δημοκρατία, διερευνά η Αστυνομία στην επαρχία Λευκωσίας.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 22:10, 56χρονος κάτοικος Λευκωσίας, αφίχθηκε με το αυτοκίνητο του στο οδόφραγμα Αγίου Δομετίου, στην Λευκωσία, με πρόθεση να περάσει από τις κατεχόμενες, στις ελεύθερες περιοχές της Δημοκρατίας.

Κατά τη διάρκεια ελέγχου στο Τμήμα Τελωνείων που βρίσκεται στο οδόφραγμα, εντοπίστηκε στον πίσω αποθηκευτικό χώρο του οχήματος 47χρονος αλλοδαπός.

Ο 56χρονος και ο 47χρονος συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Δομετίου διερευνά την υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Με έναν λόγο προσεκτικά δομημένο, θεσμικά «ήπιο» αλλά πολιτικά αποκαλυπτικό, ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν επέλεξε, στην ανασκόπηση των πρώτων εκατό ημερών της «θητείας» του, να επαναφέρει στο προσκήνιο τον πυρήνα της τουρκικής θέσης στο Κυπριακό: την απαίτηση για κυριαρχική ισότητα, έστω κι αν αυτή παρουσιάζεται με διαφορετικό λεξιλόγιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE