ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: Ένσταση ΔΗΣΥ για Επιτροπή Εργασίας – Έβγαλαν έξω τους δημοσιογράφους

ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: Ένσταση ΔΗΣΥ για Επιτροπή Εργασίας – Έβγαλαν έξω τους δημοσιογράφους

Με την παρουσία του Δημήτρη Συλλούρη συνήλθε το πρωί της Τρίτης (28/8) η Επιτροπή Εργασίας της Βουλής.

Μοναδικό θέμα είναι η κρίση στην Παιδεία, ωστόσο η συνεδρίαση κόλλησε στα διαδικαστικά.

Ένσταση προέβαλαν οι βουλευτές του Δημοκρατικού Συναγερμού και ειδικά ο Ανδρέας Κυπριανού για την ίδια τη συνεδρίαση, καθώς το ζήτημα, κατά την άποψή τους, δεν είναι εργασιακό.

Αυτό προκάλεσε σύγχυση, ενώ οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ αποχώρησαν για να συζητηθεί η διαδικασία.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ο ΔΗΣΥ θεωρεί ότι στην παρούσα συνεδρίαση έπρεπε να παραστεί τόσο ο Γενικός Ελεγκτής όσο και οι Οργανωμένοι Γονείς.

Παρόντες, πάντως, είναι εκπρόσωποι της ΠΟΕΔ, της ΟΕΛΜΕΚ και της ΟΛΤΕΚ, οι οποίοι επίσης αποχώρησαν προς στιγμήν.

Αλέκος Μιχαηλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

Συνάντηση της ΕΕ με την Τουρκία στο υψηλότερο επίπεδο θα πραγματοποιηθεί εντός Οκτωβρίου, για να συζητηθούν η προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό και ενδεχόμενη πρόοδος στις ευρωτουρκικές σχέσεις, προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την προσέλευσή του την Παρασκευή το πρωί για τη δεύτερη μέρα της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ, στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE