Καυτό φθινόπωρο για Καρογιάν και Δημοκρατική Παράταξη

Καυτό φθινόπωρο για Καρογιάν και Δημοκρατική Παράταξη

Αν και παραμένει άγνωστος ο ρόλος που θα έχει ο Μάριος Καρογιάν στη νεοσύστατη Δημοκρατική Παράταξη, οι μηχανές της ανάβουν από τον Σεπτέμβριο.

Σύμφωνα με τον Φρίξο Δαλίτη («Ο Φιλελεύθερος») το κόμμα θα ανακοινώσει σημαντική αύξηση στα μέλη του στο Ιδρυτικό-Καταστατικό Συνέδριο που θα γίνει στις αρχές Οκτωβρίου.

Ως πρώτη πρόκληση τοποθετείται η μάχη των Ευρωεκλογών, ενώ θα έχει ήδη αρχίσει η πολιτική δράση της ΔΗ.ΠΑ.

Προσυνεδριακές συνελεύσεις θα λάβουν χώρα τον Σεπτέμβριο και εκεί θα ληφθούν αποφάσεις για οργανωτικά ζητήματα, αλλά και ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη δομή, την ηγεσία αλλά και το Καταστατικό του κόμματος που θα αντανακλά την ιδεολογική του ταυτότητα.

Μετά το Ιδρυτικό Συνέδριο θα ξεκινήσουν εργασίες για την πρώτη Εκλογική Συνέλευση.

Εξάλλου, το έμβλημα του κόμματος είναι έτοιμο και θα εκφράζει «τον σύγχρονο κεντρώο πολίτη που θα στέκεται ανάμεσα στη Δεξιά και την Αριστερά», σύμφωνα με στέλεχος της ΔΗ.ΠΑ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έσοδα δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο - Τι θα γίνει με την τιμή του ρεύματος

Έσοδα δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο - Τι θα γίνει με την τιμή του ρεύματος

Έσοδα ύψους 10 δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο και συγκεκριμένα από τα κοιτάσματα «Αφροδίτη», «Γλαύκος» και «Πήγασος» σε ορίζοντα δεκαπενταετίας δήλωσε ο υπουργός Ενέργειας Μιχάλης Δαμιανός.

BEST OF TOTHEMAONLINE