Καυτό φθινόπωρο για Καρογιάν και Δημοκρατική Παράταξη

Καυτό φθινόπωρο για Καρογιάν και Δημοκρατική Παράταξη

Αν και παραμένει άγνωστος ο ρόλος που θα έχει ο Μάριος Καρογιάν στη νεοσύστατη Δημοκρατική Παράταξη, οι μηχανές της ανάβουν από τον Σεπτέμβριο.

Σύμφωνα με τον Φρίξο Δαλίτη («Ο Φιλελεύθερος») το κόμμα θα ανακοινώσει σημαντική αύξηση στα μέλη του στο Ιδρυτικό-Καταστατικό Συνέδριο που θα γίνει στις αρχές Οκτωβρίου.

Ως πρώτη πρόκληση τοποθετείται η μάχη των Ευρωεκλογών, ενώ θα έχει ήδη αρχίσει η πολιτική δράση της ΔΗ.ΠΑ.

Προσυνεδριακές συνελεύσεις θα λάβουν χώρα τον Σεπτέμβριο και εκεί θα ληφθούν αποφάσεις για οργανωτικά ζητήματα, αλλά και ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη δομή, την ηγεσία αλλά και το Καταστατικό του κόμματος που θα αντανακλά την ιδεολογική του ταυτότητα.

Μετά το Ιδρυτικό Συνέδριο θα ξεκινήσουν εργασίες για την πρώτη Εκλογική Συνέλευση.

Εξάλλου, το έμβλημα του κόμματος είναι έτοιμο και θα εκφράζει «τον σύγχρονο κεντρώο πολίτη που θα στέκεται ανάμεσα στη Δεξιά και την Αριστερά», σύμφωνα με στέλεχος της ΔΗ.ΠΑ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Το Ισραήλ απειλεί ότι θα κάψει την Τεχεράνη - «Το Ιράν εξετάζει σοβαρά να κλείσει τα Στενά του Ορμούζ»

Live: Το Ισραήλ απειλεί ότι θα κάψει την Τεχεράνη - «Το Ιράν εξετάζει σοβαρά να κλείσει τα Στενά του Ορμούζ»

Ανεβαίνει επικίνδυνα η ένταση στη Μέση Ανατολή μετά την επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν και τις πυρηνικές του εγκαταστάσεις το πρωί της Παρασκευής, προκαλώντας τον θάνατο 78 ανθρώπων. Το Ιράν απάντησε με μπαράζ επιθέσεων στο Ισραήλ με βαλλιστικούς πυραύλους και drones. Τουλάχιστον 3 νεκροί είναι ο απολογισμός των ιρανικών πληγμάτων. Ιρανικά ΜΜΕ, επικαλούμενα υψηλόβαθμους αξιωματούχους αναφέρουν ότι η σύγκρουση θα επεκταθεί τις ερχόμενες ημέρες σε αμερικανικές βάσεις στην περιοχή. Οι ΗΠΑ είχαν απειλήσει το Ιράν με φριχτές συνέπειες αν χτυπήσει αμερικανικούς στόχους.  Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις κάτω:

BEST OF TOTHEMAONLINE