ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΣ: Η προσοχή στην Ερευνητική – Καταθέτουν ο Ιωσήφ και άλλοι δύο

ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΣ: Η προσοχή στην Ερευνητική – Καταθέτουν ο Ιωσήφ και άλλοι δύο

Συνεχίζονται οι εργασίες της Ερευνητικής Επιτροπής για την κατάρρευση του Συνεργατισμού την Τρίτη (28/8).

Μετά τις νέες αποκαλύψεις της Δευτέρας (27/8) από τον Γενικό Ελεγκτή, αλλά και τον Παναγιώτη Φιλίππου, η Ερευνητική σχηματοποιεί άποψη και βρίσκεται σε καυτή εβδομάδα.

Στις 9:00 καταθέτει ο Λάμπρος Πιερή, μέλος της Επιτροπείας της Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας από τον Ιούνιο του 2010 μέχρι τον Ιούνιο του 2018.

Στις 10:30 καταθέτει ο Ανδρέας Χαρίτου, μέλος της Επιτροπείας από τον Μάρτιο του 2009 μέχρι τον Οκτώβριο του 2013.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η κατάθεση του Γιώργου Ιωσήφ, πρόεδρος της Επιτροπείας από τις 16.11.2012 μέχρι τις 7.11.2013.

Οι καταθέσεις λαμβάνονται στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία, στην αίθουσα Κερύνεια και είναι ανοικτές στο κοινό.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή εισέρχεται το Κυπριακό, με τις επόμενες ημέρες να θεωρούνται καθοριστικές για το κατά πόσο θα υπάρξει μια πρώτη συμφωνία που θα μπορούσε να δώσει νέα ώθηση στις προσπάθειες επανέναρξης των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE