ΠΑΦΟΣ: Άφησε το αυτοκίνητο για να μην τον συλλάβουν αλλά επέστρεψε

ΠΑΦΟΣ: Άφησε το αυτοκίνητο για να μην τον συλλάβουν αλλά επέστρεψε

Υπόθεση ναρκωτικών εναντίον 28χρονου εξετάζει η ΥΚΑΝ Πάφου.

Τη Δευτέρα (27/8) άνδρες της ΥΚΑΝ επιχείρησαν να ελέγξουν σταθμευμένο όχημα στο οποίο βρισκόταν ο 28χρονος ιδιοκτήτης του.

Όταν οι Αστυνομικοί προσέγγισαν το όχημα ο 28χρονος βγήκε από το αυτοκίνητο και τράπηκε σε φυγή και όταν επέστρεψε λίγο αργότερα, συνελήφθη. 

Στην κατοχή του εντοπίστηκε χρηματικό ποσό 580 ευρώ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Με έναν λόγο προσεκτικά δομημένο, θεσμικά «ήπιο» αλλά πολιτικά αποκαλυπτικό, ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν επέλεξε, στην ανασκόπηση των πρώτων εκατό ημερών της «θητείας» του, να επαναφέρει στο προσκήνιο τον πυρήνα της τουρκικής θέσης στο Κυπριακό: την απαίτηση για κυριαρχική ισότητα, έστω κι αν αυτή παρουσιάζεται με διαφορετικό λεξιλόγιο.