«Αιώνιοι» αντίπαλοι μόνο… στην εξέδρα! – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ από την εκδήλωση της ΚΟΠ

«Αιώνιοι» αντίπαλοι μόνο… στην εξέδρα! – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ από την εκδήλωση της ΚΟΠ

Παρούσες στην αποψινή εκδήλωση που έγινε στο ξενοδοχείο Αμαθούς στη Λεμεσό, για την παρουσίαση των νέων εμφανίσεων της Εθνικής Κύπρου, ήταν και δύο όμορφες Κυρίες από τις δύο Λεμεσιανές ομάδες.

Ο λόγος για την Κούλα Σταυρινίδου, η οποία είναι Υπεύθυνη Μάρκετινγκ του Απόλλωνα, αλλά και για την εκπρόσωπο Τύπου της ΑΕΛ, Αριάδνη Γενεθλίου, οι οποίες είναι αντίπαλες μόνο στην… εξέδρα όταν αγωνίζονται οι ομάδες τους!

Οι δύο Κυρίες, πόζαραν με χαμόγελο πριν από την έναρξη της εκδήλωσης, στον φωτογραφικό φακό του ThemaSports:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραίτηση Σιζόπουλου από την προεδρία της ΕΔΕΚ - Σε φορτισμένο κλίμα η ανακοίνωσή του- 1η Ιουνίου οι εκλογές - Οι «μνηστήρες»

Παραίτηση Σιζόπουλου από την προεδρία της ΕΔΕΚ - Σε φορτισμένο κλίμα η ανακοίνωσή του- 1η Ιουνίου οι εκλογές - Οι «μνηστήρες»

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην ΕΔΕΚ, μετά την απόφαση του Προέδρου του κόμματος Μαρίνου Σιζόπουλου, να αποχωρήσει από την προεδρία του κόμματος άμεσα, πριν από τις βουλευτικές εκλογές του 2026. Η ανακοίνωσή από τον ίδιο τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ, έγινε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής της ΕΔΕΚ, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, με κύριο θέμα το κυπριακό, οι εξελίξεις μετά τη διάσκεψη της Γενεύης και ενόψει της νέας διάσκεψης, τον ερχόμενο Ιούλιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE