ΗΠΑ: Τι προκάλεσε τις εκρήξεις κοντά στο άγαλμα της Ελευθερίας

ΗΠΑ: Τι προκάλεσε τις εκρήξεις κοντά στο άγαλμα της Ελευθερίας

Το πάρκο όπου βρίσκεται το Άγαλμα της Ελευθερίας στη Νέα Υόρκη και το ίδιο το μνημείο εκκενώθηκαν μερικώς τη Δευτέρα 27/8 λόγω μιας μικρής πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε στο Λίμπερτι Άιλαντ, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο CBS New York.


Γύρω στο μεσημέρι, τοπική ώρα, η πυροσβεστική υπηρεσία ενημερώθηκε ότι είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά σε τρεις φιάλες προπανίου, στον χώρο όπου είναι υπό κατασκευή οι νέες εγκαταστάσεις ελέγχου ασφαλείας του νησιού. Οι επισκέπτες δεν είχαν πρόσβαση στην περιοχή αυτή, όπου βρίσκονταν μόνο τα συνεργεία των οικοδόμων.

Ένας εργάτης τραυματίστηκε ελαφρά και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες επί τόπου. Οι επισκέπτες απομακρύνθηκαν από το μνημείο και μεταφέρθηκαν σε μια κοντινή πλατεία έως ότου το όχημα της πυροσβεστικής που έφτασε στο σημείο να κατασβέσει τη φωτιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνέντευξη ΠτΔ: «Η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές»

Συνέντευξη ΠτΔ: «Η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές»

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Omega και τον Μιχάλη Παυλίδη έδωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο σάλο που προκλήθηκε με τους ευρωβουλευτές, το ΕΛΑΜ και τον Φειδία, στις σχέσεις του με τα κόμματα της συμπολίτευσης ενώ σημείσε πως η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές Εκλογές του 2026.