ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Κατηγορεί άτομο για ξύλινο μπαστούνι – Να προσέχουν οι ηλικιωμένοι

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Κατηγορεί άτομο για ξύλινο μπαστούνι – Να προσέχουν οι ηλικιωμένοι

Παράδοξη κατηγορία για κατοχή «επιθετικού οργάνου» εις βάρος πολίτη.

Του Μιχάλη Μενελάου

Με την κατηγορία της κατοχής επιθετικού οργάνου, βρίσκεται αντιμέτωπος Κύπριος πολίτης.

Συγκεκριμένα, η Αστυνομία Κύπρου έπιασε στα «πράσα» πολίτη, ο οποίος εντοπίστηκε να έχει στην κατοχή του ξύλινο μπαστούνι στην Αγία Νάπα.

Πρόκειται για 27χρονο Ελληνοκύπριο, τον οποίο η Αστυνομία κατηγόρησε για κατοχή επιθετικού οργάνου, χωρίς να έχει εύλογη αιτία.

Η κυπριακή Αστυνομία φαίνεται πως έχει πάρει «πολύ ζεστά» την εντολή για καταγγελία πολιτών που κατέχουν «επιθετικά όργανα», όπως ανέδειξε το ThemaOnline, με πρόσφατο άρθρο του.

Αίσθηση πάντως προκαλεί το γεγονός πως ο πιο πάνω πολίτης καταγγέλθηκε γιατί κατείχε ξύλινο μπαστούνι.

Καταγγελία η οποία εγείρει ερωτήματα για τους ηλικιωμένους πολίτες οι οποίοι χρησιμοποιούν ξύλινα ή και μεταλλικά μπαστούνια για να μπορούν να περπατούν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έλαβε πρόσκληση να προσφωνήσει την Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων - «Είναι μεγάλη τιμή για μένα. Μια ιστορική στιγμή»

ΠτΔ: Έλαβε πρόσκληση να προσφωνήσει την Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων - «Είναι μεγάλη τιμή για μένα. Μια ιστορική στιγμή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συναντήθηκε σήμερα το απόγευμα με τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων.

BEST OF TOTHEMAONLINE