ΗΧΗΡΗ παρέμβαση για κάρτα και 1η αγωνιστική – «Θύμιζε αδιάφορους επαναληπτικούς κυπέλλου»

ΗΧΗΡΗ παρέμβαση για κάρτα και 1η αγωνιστική – «Θύμιζε αδιάφορους επαναληπτικούς κυπέλλου»

Ανακοίνωση από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Φιλάθλων ΑΠΟΕΛ αναφέρει:

«Σε όλες τις χώρες του κόσμου, στην πρώτη αγωνιστική οι οπαδοί κατακλύζουν τα γήπεδα, διψούν για να δουν την ομάδα τους να αγωνίζεται μετά από 3 μήνες. Η πρώτη αγωνιστική φέτος στην Κύπρο όμως θύμιζε αδιάφορους επαναληπτικούς κυπέλλου. Η απουσία του παλμού από τα γήπεδα ήταν αναμενόμενη, η μεγάλη απουσία του κόσμου όμως ήταν μια γροθιά σε όλους όσους πολεμούν το ποδόσφαιρο.

αελ, ομονοια και ανορθωση αγωνίστηκαν μπροστά σε άδειες κερκίδες, με ορισμένους βαλτούς να βγάζουν προς τα έξω ψεύτικους αριθμούς. Πήρατε την απάντησή σας «κύριοι”! Και ειδικά ο αποτυχημένος που δεν κατάφερε να εκλεχθεί ποτέ βουλευτής και προσπαθεί να γίνει τώρα διάσημος με πιασάρικες ατάκες και ηλίθια μέτρα που απομακρύνουν τον κόσμο από τα γήπεδα.

Ο αγώνας θα είναι μεγάλος, αλλά ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ, γιατί εμείς παλεύουμε για την ΑΓΑΠΗ μας, εσείς για τις μίζες και τις καρέκλες.

ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ…».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή εισέρχεται το Κυπριακό, με τις επόμενες ημέρες να θεωρούνται καθοριστικές για το κατά πόσο θα υπάρξει μια πρώτη συμφωνία που θα μπορούσε να δώσει νέα ώθηση στις προσπάθειες επανέναρξης των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE