Μας εξέπληξε η Στικούδη - Άναυδοι με το νυφικό της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μας εξέπληξε η Στικούδη - Άναυδοι με το νυφικό της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κι ενώ όλοι περιμέναμε να δούμε την Στικούδη νύφη, με νυφικό υπερπαραγωγή, ξώπλατο και δαντελωτό, ωστόσο είδαμε μια Κατερίνα απλή, λιτή και πολύ σεμνή.

H Κατερίνα Στικούδη παντρεύτηκε στις 25 Αυγούστου, τον Βαγγέλη Σερίφη μετά από εννέα χρόνια σχέσης.

Ο γάμος έγινε μακριά από τη δημοσιότητα στον τόπο καταγωγής του γαμπρού στο Μορφάκι Θεσπρωτίας.

Η τραγουδίστρια επέλεξε ένα νυφικό λιτό και ο γαμπρός ένα κομψό κοστούμι. 

Παρά την επιθυμία του ζευγαριού να είναι μια τελετή για λίγους και καλούς φίλους και στενούς συγγενείς, κάποιες φωτογραφίες είδαν το φως τη δημοσιότητας.

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στα fun clubs της Κατερίνας Στικούδη τη βλέπουμε να την παραδίδει ο πατέρας της στον γαμπρό, ως είθισται, το ζευγάρι να χορεύει το χορό του Ησαΐα, αλλά και όμορφες στιγμές από το τραπέζι που ακολούθησε.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Και επισήμως σκυτάλη στην Κύπρο για την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Και επισήμως σκυτάλη στην Κύπρο για την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Η Κύπρος παρέλαβε, επίσημα τη σκυτάλη της Προεδρίας από τη Δανία στο Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων με μια ανταλλαγή δώρων μεταξύ της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα Μαριλένας Ραουνά και της ομολόγου της Μαρία Μπγιέρ.