Πάλι καλά για τους υπεύθυνους, που η Ομόνοια έπαιζε εντός έδρας. Επειδή αν αγωνιζόταν μακριά από τη Λευκωσία, δεν θα πήγαιναν τόσοι πολλοί…Εννοείται, ότι αν δεν υποχρεούνταν να βγάλουν κάρτα, θα πήγαιναν διπλάσιοι οπαδοί της Ομόνοιας στο ΓΣΠ για την προχθεσινή πρεμιέρα.
Περίπου 30 χιλιάδες κάρτες έχουν εκδοθεί μέχρι στιγμής, σύμφωνα με χθεσινές δηλώσεις του προέδρου του ΚΟΑ. Σίγουρα θα αυξηθεί περαιτέρω ο αριθμός προσεχώς, αλλά πάλι είναι μακριά από τους αρχικούς στόχους των υπευθύνων.
Κατανοούμε τον Κλεάνθη Γεωργιάδη που το πήρε… προσωπικά να κερδίσει το στοίχημα της κάρτας, αλλά οφείλει (εκ της θέσεως του) να είναι λίγο πιο προσεκτικός στις δημόσιες παρεμβάσεις του. Το άλλο προχτές για τους… Τούρκους τι το ήθελε, θέλοντας να πείσει ότι δεν πρόκειται να υπάρξει άλλη καθυστέρηση στην έναρξη των έργων ανέγερσης του γηπέδου της Λεμεσού;
Π.Χ.
Διαβάστε Περισσότερα στο:
Themasports.com