Πήγε για την ΚΑΡΤΑ ο Κίρζης!

Πήγε για την ΚΑΡΤΑ ο Κίρζης!

Πριν από λίγο πήγε στο Τσίρειο και… εξέδωσε την κάρτα φιλάθλου ο πρόεδρος του Απόλλωνα Νίκος Κίρζης. 

Προφανώς ο ηγέτης των κυανολεύκων, θέλει να δώσει μήνυμα: Θέλοντας να επηρεάσει τον κόσμο να πάει να βγάλει την κάρτα, για να βρεθεί την Πέμπτη δίπλα στην ομάδα στον κρίσιμο επαναληπτικό με την Βασιλεία. 

Υπάρχει κίνηση στα γραφεία του Τσιρείου, επισκέπτονται το χώρο οπαδοί του Απόλλωνα για έκδοση κάρτας, ξέροντας ότι χωρίς αυτήν δεν θα έχουν το δικαίωμα να εισέλθουν στο ΓΣΠ την Πέμπτη. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE