ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στην Ανόρθωση – ΣΕΝΑΡΙΟ και για ακόμη μια μεταγραφή

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στην Ανόρθωση – ΣΕΝΑΡΙΟ και για ακόμη μια μεταγραφή

Δεν είναι ευχάριστα τα νέα από το πρόβλημα τραυματισμού του τερματοφύλακα της Ανόρθωσης, Μάριο Φιλγκέιρας, κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης της ομάδας στο Μακάρειο Στάδιο λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης με τη Δόξα Κατωκοπιάς για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Το βράδυ της Κυριακής ο Πορτογάλος πορτιέρο της Ανόρθωσης πέρασε από μαγνητικό τομογράφο (MRI) για να διαφανεί η σοβαρότητα του τραύματος του. (Διαβάστε εδώ).

Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για σοβαρό τραυματισμό στον σπόνδυλο, με τους αξιωματούχους της Ανόρθωσης να περιμένουν τα αποτελέσματα του MRI και εάν και εφόσον επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις ότι πρόκειται για σοβαρότατο πρόβλημα τότε θα κινηθούν για απόκτηση πορτιέρο.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΑΤΑ σε τεντωμένο σχοινί: «Όχι» από ΟΕΒ και ΚΕΒΕ, ενώ οι συντεχνίες είπαν «ναι χωρίς αλλαγές»

ΑΤΑ σε τεντωμένο σχοινί: «Όχι» από ΟΕΒ και ΚΕΒΕ, ενώ οι συντεχνίες είπαν «ναι χωρίς αλλαγές»

Δεν βγήκε τελικά «άσπρος καπνός» από τη σημερινή κοινή συνεδρίαση των εργοδοτικών οργανώσεων για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ), καθώς ΟΕΒ και ΚΕΒΕ απέρριψαν ομόφωνα την κυβερνητική πρόταση που τους κατατέθηκε.

BEST OF TOTHEMAONLINE