Έτοιμος να υπογράψει και ν’ ανακοινωθεί ο Φελτχούιζεν

Έτοιμος να υπογράψει και ν’ ανακοινωθεί ο Φελτχούιζεν

Ο πρώην τερματοφύλακας της Ομόνοιας, Πιτ Φελτχούιζεν, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ολλανδία, είναι πολύ κοντά στο να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Αλκμάαρ.

Μετά και τα παιχνίδια αυτής της αγωνιστικής του Ολλανδικού πρωταθλήματος, τα ρεπορτάζ στη χώρα της «τουλίπας» κάνουν λόγο πως ο Φελτχούιζεν είναι ικανοποιημένος από την πρόταση που έχει ενώπιον του από την Αλκμάαρ και είναι θέμα ημερών να πέσουν οι υπογραφές στα συμβόλαια συνεργασίας και να ανακοινωθεί.

Πατήστε εδώ για να δείτε ένα δημοσίευμα

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για «Κράτος Μαφία»: Η Κυβέρνηση είναι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και στη λογοδοσία

ΠτΔ για «Κράτος Μαφία»: Η Κυβέρνηση είναι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και στη λογοδοσία

Στη βάση των ανακοινώσεων της Νομικής Υπηρεσίας, η Κυβέρνηση θα πράξει ό,τι χρειάζεται, πάντα στη βάση του Συντάγματος, για πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναφερόμενος στο θέμα του πορίσματος της Ανεξάρτητης Αρχής Κατά της Διαφθοράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE