ΚΥΠΡΟΣ: Βγαίνει στους δρόμους η Αστυνομία - Τι θα ελέγχει

ΚΥΠΡΟΣ: Βγαίνει στους δρόμους η Αστυνομία - Τι θα ελέγχει

Νέα εκστρατεία ξεκινά η Αστυνομία Κύπρου η οποία βγαίνει εκ νέου στους δρόμους.

Αρχίζει τη Δευτέρα 27 Αυγούστου και θα διαρκέσει μέχρι και την ερχόμενη Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου, εκστρατεία ελέγχων χρήσης κινητού τηλεφώνου ή άλλου αντικειμένου κατά την οδήγηση και παραβίασης φωτεινών σηματοδοτών τροχαίας.

Η απόσπαση της προσοχής του οδηγού εντάσσεται στους πλέον σημαντικούς παράγοντες που συμβάλλουν στην αύξηση της πιθανότητας εμπλοκής σε οδική τροχαία σύγκρουση και καθοριστικό ρόλο διαδραματίζει και η χρήση κινητού κατά την οδήγηση.

Σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, οι έρευνες καταδεικνύουν, ότι ένα ποσοστό 10-30%, όλων των οδικών συγκρούσεων, έχει ως αιτιολογία την απόσπαση της προσοχής.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σε εξέλιξη η εκλογική διαδικασία – Κάλεσμα από πολιτικούς αρχηγούς για συμμετοχή

LIVE: Σε εξέλιξη η εκλογική διαδικασία – Κάλεσμα από πολιτικούς αρχηγούς για συμμετοχή

Η Κύπρος ψηφίζει σήμερα για την ανάδειξη της νέας Βουλής των Αντιπροσώπων, με το πολιτικό ενδιαφέρον να κορυφώνεται σε ολόκληρη τη χώρα. Το ThemaOnline σας μεταδίδει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις από τη διαδικασία των Βουλευτικών Εκλογών 2026, με συνεχή ενημέρωση για τη συμμετοχή, τις δηλώσεις πολιτικών αρχηγών, τα πρώτα στοιχεία από τις κάλπες, την καταμέτρηση των ψήφων και τα αποτελέσματα. 

BEST OF TOTHEMAONLINE