Άντζελα Δημητρίου: «Με εκμεταλλεύτηκαν οικονομικά οι άντρες. Κουράστηκα»

Άντζελα Δημητρίου: «Με εκμεταλλεύτηκαν οικονομικά οι άντρες. Κουράστηκα»

Η Άντζελα Δημητρίου εξομολογήθηκε στην κάμερα της εκπομπής «Παιδιά από σπίτι» ότι δεν θέλει κάποιον σύντροφο στη ζωή της καθώς την απογοήτευσαν και την πλήγωσαν. 

 

«Είμαι μόνη μου πάρα πολύ καιρό. Δεν θέλω σύντροφο. Έχω πάθει ανοσία. Στη σημερινή εποχή που ζούμε είναι οι περισσότεροι ψεύτες και υποκριτές. Το πρωί σου λένε «σ’ αγαπάω» και το μεσημέρι μπορεί να σου πουν «μαγείρεψε» και το βράδυ «δεν σε ξέρω». Δεν θέλω καμία επαφή.

Κουράστηκα. Με κούρασαν. Τους έδωσα πάρα πολλά. Δεν έχω άλλα. Με εκμεταλλεύτηκαν άντρες οικονομικά. Κι αν είναι άντρες ας βγουν να το διαψεύσουν. Εν γνώση μου γιατί είμαι το καλό παιδί, δεν είμαι πονηρή, είμαι αφελής», είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Στην τεράστια πρόοδο που έχει γίνει από τον Μάρτιο του 2023 μέχρι σήμερα με τελικό στόχο την πλήρη ένταξη της Κύπρου στον χώρο Σένγκεν, αναφέρθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Γλαύκος Κληρίδης, για το συγκεκριμένο θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE