ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τους «κάρφωσε» ο ιδιοκτήτης ότι προσπαθούσαν να διαρρήξουν το διαμέρισμα του- Με «βραχιολάκια» δύο πρόσωπα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τους «κάρφωσε» ο ιδιοκτήτης ότι προσπαθούσαν να διαρρήξουν το διαμέρισμα του- Με «βραχιολάκια» δύο πρόσωπα

Υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και απόπειρας διάρρηξης κατοικίας, διερευνά η Αστυνομία στη Λευκωσία.
 

Συγκεκριμένα, γύρω στις 14:40 το μεσημέρι του Σαββάτου 25/8, λήφθηκε πληροφορία από 35χρονο, ότι δύο άγνωστα πρόσωπα προσπάθησαν να εισέλθουν στην οικία του στη Λευκωσία. 

Μέλη της Αστυνομίας, όπως αναφέρεται σε αστυνομική ανακοίνωση, έσπευσαν στη σκηνή, όπου εντόπισαν στην περιοχή δύο ύποπτα πρόσωπα. Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για 33χρονο και 38χρονο, για τους οποίους εξασφαλίστηκε μαρτυρία ότι εμπλέκονται στην υπόθεση.
 
Συνελήφθησαν με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΑΤΑ σε τεντωμένο σχοινί: «Όχι» από ΟΕΒ και ΚΕΒΕ, ενώ οι συντεχνίες είπαν «ναι χωρίς αλλαγές»

ΑΤΑ σε τεντωμένο σχοινί: «Όχι» από ΟΕΒ και ΚΕΒΕ, ενώ οι συντεχνίες είπαν «ναι χωρίς αλλαγές»

Δεν βγήκε τελικά «άσπρος καπνός» από τη σημερινή κοινή συνεδρίαση των εργοδοτικών οργανώσεων για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ), καθώς ΟΕΒ και ΚΕΒΕ απέρριψαν ομόφωνα την κυβερνητική πρόταση που τους κατατέθηκε.

BEST OF TOTHEMAONLINE