Απόπειρα φόνου στην Πύλα: Έστησε καρτέρι εναντίον του 49χρονου Ελληνοκύπριου ο δράστης - Δείτε φωτογραφίες από το σημείο
Νέα απόπειρα φόνου εναντίον 49χρονου Ελληνοκύπριου, διαπράχθηκε μετά τις 12:30 τα μεσάνυχτα σήμερα (14/07) στην Πύλα.
Τους τελευταίους μήνες μετακόμισε μόνιμα στο εξωτερικό, η σχέση της ωστόσο με την Ελλάδα και τα αγαπημένα της πρόσωπα, παραμένει η καλύτερη.
Η 19χρονη Αφροδίτη Λιάντου προτίμησε τα ελληνικά νησιά για τις φετινές της διακοπές, ενώ μοιράστηκε μαζί μας μια σειρά από εντυπωσιακά στιγμιότυπα στο Instagram.
Φυσικά οι φωτογραφίες της από την παραλία, ήταν και εκείνες που ξεχώρισαν. Η Αφροδίτη Λιάντου, είναι πλέον μια νεαρή γυναίκα και η ομορφιά της, θα σε κάνει σίγουρα να χαζέψεις τις όμορφες αναλογίες της.
Τα likes και τα κολακευτικά σχόλια, όπως ήταν αναμενόμενο, έπεσαν... βροχή.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις