«Ήρθα στην Κύπρο για να παίξω μπάλα και όχι για να απολαύσω τη ζωή»!

«Ήρθα στην Κύπρο για να παίξω μπάλα και όχι για να απολαύσω τη ζωή»!

Δείτε τι δήλωσε στην κάμερα της PrimeTel μετά το τέλος του αγώνα με την Αλκή, ο τερματοφύλακας της Ομόνοιας, Τομάς Μεχίας, ο οποίος εντυπωσιάστηκε από τον κόσμο του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά:

«Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη, αφού ήταν πολύ σημαντικό για όλους μας να πάρουμε τους τρεις βαθμούς στην πρεμιέρα. Δείξαμε ότι είμαστε πολύ καλή ομάδα και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο στη συνέχεια.

Χάρηκα που βοήθησα την ομάδα να κρατήσει το μηδέν, όμως όλοι βοήθησαν για να πετύχουμε το στόχο μας.

Ο κόσμος της Ομόνοιας είναι εντυπωσιακός και ελπίζω σε κάθε παιχνίδι να τον έχουμε μαζί μας και να πανηγυρίζουμε. Το πρόσεξα από το πρώτο φιλικό και ελπίζω να συνεχίσουν έτσι.

Ήρθα στην Κύπρο για να παίξω μπάλα στην Ομόνοια και όχι για να απολαύσω τη ζωή. Είμαστε μία νέα ομάδα και από την πρώτη στιγμή δεθήκαμε μεταξύ μας. Είναι πολύ σημαντικό που γίναμε δυνατό σύνολο, ενόψει της συνέχειας».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα πολιτικό δεδομένο, που δεν μπορεί πλέον να αγνοήσει: οι ισορροπίες που διαμορφώθηκαν στις προεδρικές εκλογές του 2023, δεν υπάρχουν σήμερα, με την ίδια μορφή.

BEST OF TOTHEMAONLINE