Δεκαπέντε νεκροί από ανατροπή λεωφορείου στη Βουλγαρία

Δεκαπέντε νεκροί από ανατροπή λεωφορείου στη Βουλγαρία

Τουλάχιστον 15 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 27 τραυματίσθηκαν από ανατροπή τουριστικού λεωφορείου, σήμερα το απόγευμα, κοντά στην πόλη Σβογκέ της βορειοδυτικής Βουλγαρίας.

«Είμαστε σε θέση να επιβεβαιώσουμε τον θάνατο 15 ανθρώπων και τον τραυματισμό 27», ανακοίνωσε στο δίκτυο BNT της δημόσιας τηλεόρασης εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, όπως αναμεταδίδει το Αθηναϊκό -Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Το λεωφορείο μετέφερε Βούλγαρους τουρίστες σε επίσκεψη σε μοναστήρι. Βγήκε από τον δρόμο και ανετράπη. Τέσσερα αυτοκίνητα συνεθλίβησαν, διευκρίνισε η αστυνομία.

Σύμφωνα με το βουλγαρικό πρακτορείο, ομάδες Πρώτων Βοηθειών από τη Σόφια και τις παρακείμενες πόλεις έσπευσαν στο σημείο του δυστυχήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Και επισήμως σκυτάλη στην Κύπρο για την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Και επισήμως σκυτάλη στην Κύπρο για την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Η Κύπρος παρέλαβε, επίσημα τη σκυτάλη της Προεδρίας από τη Δανία στο Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων με μια ανταλλαγή δώρων μεταξύ της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα Μαριλένας Ραουνά και της ομολόγου της Μαρία Μπγιέρ.