Δεκαπέντε νεκροί από ανατροπή λεωφορείου στη Βουλγαρία

Δεκαπέντε νεκροί από ανατροπή λεωφορείου στη Βουλγαρία

Τουλάχιστον 15 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 27 τραυματίσθηκαν από ανατροπή τουριστικού λεωφορείου, σήμερα το απόγευμα, κοντά στην πόλη Σβογκέ της βορειοδυτικής Βουλγαρίας.

«Είμαστε σε θέση να επιβεβαιώσουμε τον θάνατο 15 ανθρώπων και τον τραυματισμό 27», ανακοίνωσε στο δίκτυο BNT της δημόσιας τηλεόρασης εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, όπως αναμεταδίδει το Αθηναϊκό -Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Το λεωφορείο μετέφερε Βούλγαρους τουρίστες σε επίσκεψη σε μοναστήρι. Βγήκε από τον δρόμο και ανετράπη. Τέσσερα αυτοκίνητα συνεθλίβησαν, διευκρίνισε η αστυνομία.

Σύμφωνα με το βουλγαρικό πρακτορείο, ομάδες Πρώτων Βοηθειών από τη Σόφια και τις παρακείμενες πόλεις έσπευσαν στο σημείο του δυστυχήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Φόβοι γενικευμένης σύρραξης στη Μέση Ανατολή - Στα άκρα η σύγκρουση Ισραήλ και Ιράν

LIVE: Φόβοι γενικευμένης σύρραξης στη Μέση Ανατολή - Στα άκρα η σύγκρουση Ισραήλ και Ιράν

Κορυφώνεται η παγκόσμια αγωνία, για την απάντηση της Τεχεράνης, στην επιχειρηση «Rising Lion»,  τα χτυπήματα του Ισραήλ κατά στρατιωτικών στόχων και πυρηνικών εγκαταστάσεων του Ιράν τα ξημερώματα της Παρασκευής (13/6). Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline. 

BEST OF TOTHEMAONLINE