Επ. ΠΑΦΟΥ: Έπεσε δέντρο και τραυμάτισε τρία πρόσωπα- Με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο

Επ. ΠΑΦΟΥ: Έπεσε δέντρο και τραυμάτισε τρία πρόσωπα- Με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο

Ένα σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 25/8 στον Κάτω Πύργο Τυλληρίας και είχε ως απολογισμό τον τραυματισμό τριών προσώπων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αποκόπηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ένας ευκάλυπτος κοντά στο χώρο κάμπινγκ στο Κάτω Πύργο Τυλληρίας, και καταπλάκωσε παραθεριστές που εκείνη την ώρα παρακολουθούσαν εκδήλωση.

Αμέσως κλήθηκε στο σημείο ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τρία πρόσωπα στο Νοσοκομείο με την αρχική ενημέρωση να κάνει λόγο πως έχουν υποστεί κατάγματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ στην Corriere della Sera: «Είχαμε ένα μόνο συμβάν σε βρετανική βάση - Η Κύπρος δεν δέχθηκε ποτέ επίθεση»

ΠτΔ στην Corriere della Sera: «Είχαμε ένα μόνο συμβάν σε βρετανική βάση - Η Κύπρος δεν δέχθηκε ποτέ επίθεση»

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα έπρεπε να προωθήσει μια πρωτοβουλία αποκλιμάκωσης, μαζί με τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους εταίρους: είναι η προσδοκία των ηγετών της περιοχής», δήλωσε σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE