ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Καταδίωξη μοτοσικλετιστή που κρατούσε όπλο- Πανικοβλήθηκαν οι κάτοικοι

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Καταδίωξη  μοτοσικλετιστή που κρατούσε όπλο- Πανικοβλήθηκαν οι κάτοικοι

Σκηνές από ταινία δράσης εκτυλίχθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου 25/8 στη Λευκωσία.

Συγκεκριμένα στην Αστυνομία λήφθηκαν κλήσεις για ύποπτο πρόσωπο το οποίο κινείτο με μοτοσικλέτα και φαινόταν να κρατά κάτι που ομοίαζε με όπλο και σημάδευε κόσμο. Αμέσως τέθηκαν σε συναγερμό μέλη της Δύναμης που τον αναζητούσαν στην περιοχή γύρω από την λεωφόρο Κυρηνείας.

Δεν άργησαν να τον εντοπίσουν και να τον καταδιώξουν, την ώρα που πολίτες ανησυχούσαν και τηλεφωνούσαν στην Αστυνομία αναφέροντας τους τι συμβαίνει. Μετά από μερικά λεπτά καταδίωξης ο νεαρός ακινητοποιήθηκε από τρία περιπολικά της Αστυνομίας στα φώτα τροχαίας κοντά στο Αρχηγείο Αστυνομίας.

Σε επικοινωνία μας με το γραφείο τύπου της Δύναμης, μας αναφέρθηκε πως όντως ο συγκεκριμένος νεαρός έφερε όπλο το οποίο όμως ήταν ψεύτικο, ενώ φαίνεται πως πρόκειται για ανισόρροπο άντρα, ο οποίος και τέθηκε υπό σύλληψη, προλαβαίνοντας όμως να προκαλέσει αναστάτωση με τις ενέργειες του.

Πληροφορίες της ιστοσελίδας μας ωστόσο, αναφέρουν ότι η Αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο να πρόκειται περί γνωστού προσώπου στις Αρχές με εγκληματικό παρελθλόν

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 το 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν. Η κοινή τους παρουσία στο φεστιβάλ είχε συμφωνηθεί κατά την τελευταία συνάντησή τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE