Τα «κλειδιά» για να μην πατήσει την… παγίδα – Πιθανή ενδεκάδα Ομόνοιας για την πρεμιέρα

Τα «κλειδιά» για να μην πατήσει την… παγίδα – Πιθανή ενδεκάδα Ομόνοιας για την πρεμιέρα

Η Ομόνοια υποδέχεται η ώρα 20:00 στο ΓΣΠ την Αλκή Ορόκλινη για την πρεμιέρα του 80ου Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας.

Οι «τριφυλλοφόροι» με τον… αέρα της νέας τάξης πραγμάτων στο ποδοσφαιρικό τμήμα, νέα διοίκηση, νέα δομή στο τμήμα, θέλει να κάνει το κάτι το πολύ μεγάλο σε αυτό τον νέο μαραθώνιο.

Η φετινή προσπάθεια της ξεκινά από την έδρα της, το ΓΣΠ, με χιλιάδες φίλους της να είναι στο πλευρό της.

Διαβάστε περισσότερα στο ThemaSports.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ σε πολιτική μετάλλαξη: Από τον ευρωπαϊσμό στο χαρτί των κυρώσεων και η αναζήτηση νέων πολιτικών συμμαχιών

Ο Αβέρωφ σε πολιτική μετάλλαξη: Από τον ευρωπαϊσμό στο χαρτί των κυρώσεων και η αναζήτηση νέων πολιτικών συμμαχιών

Η πολιτική ανανέωση είναι θεμιτή. Η προσαρμογή στις κοινωνικές ανάγκες είναι αναγκαία. Και η προσπάθεια ενός πολιτικού να διευρύνει την εκλογική του απήχηση, αποτελεί αναπόσπαστο μέρος, της δημοκρατικής διαδικασίας. Όταν, όμως, η αναζήτηση ενός νέου πολιτικού ακροατηρίου οδηγεί σε θέσεις που δημιουργούν ερωτήματα, για τη συνέπεια της προηγούμενης διαδρομής του, τότε το ζήτημα ξεπερνά την επικοινωνιακή στρατηγική και μετατρέπεται, σε πρόβλημα πολιτικής ταυτότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE